/Over ons
Over ons2017-02-09T15:25:06+00:00

U wilt meer weten over wie wij zijn?

Wij zijn Pack`t Hout, zakelijk zijn wij onderdeel van Pack&Zo Franeker & Drachten. Lees er meer over op de site.
 
Als bedrijfsonderdeel werken wij niet zelfstandig we werken juist heel veel samen.
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven wij een een dagbesteding. Dit doen wij onder professionele begeleiding, en op een diversiteit van afdelingen zoals Verpakken, Stickeren, Fietsenmaken, ICT & Houtbewerken.
Vanuit onze betrokkenheid met de maatschappij en het groeiende bedrijf, willen wij ook meer laten zien van onze producten en diensten. Zo maken wij op de houtafdeling al diverse: meubelen, wijnkistjes, dienbladen, relatiegeschenken, voor groothandels en winkels. En nu ook voor de online markt. U kunt ons assortiment doorbladeren en wat bestellen, maar ook als u speciale wensen heeft kunnen wij u vast helpen. Wij maken namelijk bijna alles van hout…

Veel van deze “handel” gaat via mond tot mond reclame en via regionale bedrijven in Friesland. Maar wij willen ook graag die bijzondere en handgemaakte ambacht laten zien en verkopen aan u. Zo is bij het ontstaan van de Houten fietstas een plan gemaakt om dit te realiseren. Een webwinkel met onze producten, flyers voor de markten en banners voor de beurs. En u kunt ons niet alleen vinden via onze webwinkel, maar ook zijn wij te koop via bijna alle fietsenwinkels in Nederland welke in kunnen kopen bij (Kruitbosch) bijvoorbeeld Profiel fietsenwinkels. Ook bent altijd welkom om langs te komen bij onze mensen op de houtafdeling in Franeker.

Tot ziens bij Packthout.nl of wellicht pakken wij uw bestelling al bijna in.

Cookie Melding

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.